Kahvilasta musiikkiravintolaan – Street Bar 95:n tarina

Street Bar 95:n katon alla on toiminut erinimisiä turkulaisten olohuoneita jo yli 30 vuoden ajan. Paikalla on ollut sekä kahvilaa että baaria. Itse Street Bar 95 sai alkunsa tunnettuna, turkulaisena musiikkiravintolana yli 10 vuotta sitten, jolloin Katja Suomelasta ja SIG-yhtyeen Jukka Merisaaresta ja Juha ”Wode” Vuorijärvestä tuli paikan omistajia. He tekivät Street Bar 95:sta tunnetun keikkapaikan, jonne bändit saapuvat mielellään soittamaan.

Vuonna 2015 Street Bar 95 sai uudet omistajat, Sivi ja Henrik Kokin. Mistään aivan uudesta jutusta ei heille ollut kyse, sillä Sivi veti Streetin suosittua karaokea ja työskenteli tiskin takana jo edellisten omistajien aikana.

Nyt tämä legendaarinen seurusteluravintola on kokenut varsinaisen kasvojenkohotuksen – kuitenkaan vanhaa särmää unohtamatta. Myyntituotteita on uudistettu ja bilispöytä on lähtenyt ja antanut tilaa entistä ehommalle livestagelle. Myös keittiötä ja terassia on remontoitu. Streetin keittiössä valmistuukin nyt toinen toistaan herkullisempia suupaloja nälkäisille illanviettäjille.

Tervetuloa nauttimaan Streetin hersyvästä tunnelmasta – ja tietysti hyvästä musiikista!